Pandantiv bronz runa Mannaz

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
7800 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Cod produs - SKU SBR-020

Descriere

Mannaz este cea de-a douăzecea rună din cele douăzeci şi patru, şi cea de-a patra din ultimul set, aett-ul lui Tyr. Sunetul pe care îl reprezintă este M, iar numele său înseamnă „om” sau „omenire”. Forma sa este misterioasă pentru noi, însă putem discerne doi oameni care îşi oferă braţele într-o îmbrăţişare.   

Mannaz semnifică toate persoanele de care suntem legaţi în vreun fel, toţi oamenii pe care i-am atins în viaţa noastră, atât la propriu, cât şi la figurat. Între fiecare om şi noi înşine (cele două linii verticale) există un schimb reciproc continuu de  bunuri, informaţii, emoţii şi energii (cele două linii oblice). 

De fiecare dată când primim ceva, trebuie să fim conştienţi  că devenim datori, iar de fiecare dată când oferim ceva,  trebuie să ştim că într-o formă sau alta, acel lucru ni se va  întoarce înapoi. Orice lucru pe care îl facem, bun sau rău,  are un efect nu numai asupra celuilalt, ci şi asupra noastră.  Este o rună pozitivă într-un tiraj, simbolizând nu numai  omul şi omenirea dar şi omenia. În funcţie de întrebarea  pusă, priceperea, potrivirea şi ajutorul vestite de Mannaz  se pot manifesta sub diferite forme.

Dimensiune: 3 x 2.3 cm.

Vine cu un snur de aprox. 50 cm. si ambalat intr-un saculet de catifea

Produse alternative

Detalii

SKU
SBR-020
Tema
Incredere, Intelepciune, Rune
MATERIAL
BRONZ
CULOARE
Bronz
STIL
VIKING
GEN
Pentru BARBATI/ BAIETI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse Populare