Pandantiv disc piatra semipretioasa Labradorit, 3 cm

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
4200 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Cod produs - SKU LAB007-A-1964

Descriere

Pandantiv disc piatra semipretioasa Labradorit, 3 cm

Labradoritul mai este numit și Piatra neagra a lunii. Conform unei legende a eschimosilor, Luminile Nordului au fost odinioara luat prizoniere si intemnitate in rocile ce strajuiau coastra Labradorului. Un puternic si curajos razboinic eschimos le-a descoperit si cu o lovitura a sulitei sale a reusit sa le elibereze pe cele mai multe. Insa cateva dintre ele au ramas in continuare captive iar acestea s-au transformat in labradoritul de azi.

Despre labradorit se spune ca ofera o eliberare rapida de anxietate si depresie, inlocuindu-le cu entuziasmul dat de increderea de sine si inspiratia momentului. Este o piatra semipretioasa ce disipa orice stare negativa si aduce o intelegere clara a situatiei prin limpezirea gandurilor si amplificarea abilitatilor de comunicare. De asemenea ofera perseverenta, putere si intuitie in vremuri dificile sau in momentele de tranzitie. Este bun pentru meditatie, rugaciune si memorarea viselor, purifica si protejeaza aura.

Sora cu Piatra Lunii, labradoritul are profunde proprietati mistice. Dezvaluind misterele propriei persoane prin accentuarea laturii de auto-perceptie si prin intelegerea propriului destin, Labradoritul reuseste sa aduca lumina in cele mai umbrite locuri ale propriei existente.

Diametru: 3 cm

Furnizorul acestei bijuterii este un grup de bijutieri cu traditie din Germania,ce foloseste materiale de cea mai buna calitate si un finisaj superior, pentru a obtine un produs deosebit, ce va aduce bucurie si energie pozitiva purtatorului. Pietrele folosite sunt geme naturale, de aceea pot exista mici diferente fata de produsul din fotografie.

Vine insotit de un snur de aproximativ 50 cm.

Detalii

SKU
LAB007-A-1964
Tema
Incredere
MATERIAL
GEME
CRISTALE/PIETRE SEMIPRETIOASE
Labradorit
CULOARE
Verde
STIL
EZOTERIC
GEN
Pentru FEMEI/ FETE

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review