Pandantiv piatra Pi Agata Copac (Tree Agate), 3 cm

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
3000 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Cod produs - SKU ACB007

Descriere

Pietrele Pi sunt pietre naturale prelucrate sub forma de cerc, avand o gaura in mijloc care reprezinta principiul unicitatii absolute. Reprezinta campul de energie si lumina din jurul nostru, sunt universul nostru energetic ce ne inconjoara tridimensional in fiecare clipa. Simbolizeaza unitatea tuturol lucrurilor: ciclul vietii, moartea si renasterea.Sunt instrumente puternice in procesul de invatare si vindecare.

Agata Copac, la fel ca Agata de muschi , aceasta ne aduce mai aproape de Mama Pamant, cu energii capabile sa ne ajute sa ne bazam si sa urmarim ideile noastre cele mai binevoitoare. Aceasta piatra incurajeaza exprimarea de sine si reconstruirea conexiunii divine cu natura. Fericirea si bucuria pura sunt peste tot in jurul nostru; prin viata, animale, hrana si arta. Agata Copac ne ofera o noua dorinta de a gasi confort in lucrurile marunte. 

Din punct de vedere zodiacal, Agata este piatra norocoasa pentru zodia Taur si Gemeni.

Diametru: 3 cm.  Vine insotit de un snur de aprox. 50 cm.

Furnizorul acestei bijuterii este un grup de bijutieri cu traditie din Germania, ce foloseste materiale de cea mai buna calitate si un finisaj superior, pentru a obtine un produs deosebit, ce va aduce bucurie si energie pozitiva purtatorului. Pietrele folosite sunt geme naturale, de aceea pot exista mici diferente fata de produsul din fotografie.

Detalii

SKU
ACB007
Tema
Fericire, Incredere
MATERIAL
GEME
CRISTALE/PIETRE SEMIPRETIOASE
Agata
CULOARE
Alb, Verde
STIL
EZOTERIC
GEN
Pentru FEMEI/ FETE

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse Populare