JBL Agivert - Hrană vegetală pentru broscuţe şi alte reptile erbivore

Cod produs: KR7033100
14,59 lei
145,90 lei/1 L
Brand JBL


Varianta

Acest produs are stoc doar în magazinele fizice.

  • DESCRIERE PRODUS

JBL AGIVERT - HRANĂ VEGETALĂ PENTRU BROSCUȚE ŞI ALTE REPTILE ERBIVORE
Cu ierburi de câmp.

Hrană sub formă de sticks, obţinută din vegetale pure, pentru ţestoase. Este ideală pentru necesarul nutriţional al ţestoaselor şi asigură o creştere sănătoasă. Multivitaminele complexe şi vitamina C asigură o rezistenţă crescută la boli.

COMPOZIȚIE: Ierburi, plante, legume, cereale, minerale.

ADITIVI (per kg): Vitamina A 8000 UI, Vitamina D3 800 UI, Vitamina E 140 mg, Vitamina C stabilizată 100 mg.

CONSTITUENȚI ANALITICI: Proteine 12,5%, Grăsimi 2,5%, Fibre brute 22%, Cenuşă brută 8,5%.

INDICAȚII DE HRĂNIRE: Se pot administra direct sau se pot înmuia înainte de hrănire. Broaştele ţestoase tinere ar trebui hrănite cu o cantitate de JBL AGIL pe care o pot consuma în scurt timp. Pentru broaştele ţestoase mature, 5-6 porţii pe săptămână în acelaşi mod sunt suficiente.

ȚARA PRODUCĂTOARE: UE (Germania)

Întrebări frecvente

Care este politica de retur a Maxi Pet?

Dacă produsul cumpărat de la Maxi Pet nu îţi este pe plac, poţi returna produsul în termen de 14 zile și vei primi un ramburs complet. Te rugăm să consulţi politica noastră completă de retur și rambursare pentru mai multe detalii AICI

Aveți un program de fidelitate pentru clienți?

Da, la Maxi Pet oferim un program de fidelitate pentru clienți. Poţi câștiga puncte pentru fiecare cumpărătură și poţi utiliza punctele pentru a obține reduceri la viitoarele achiziții. De asemenea, nu uita să îţi descarci şi aplicaţia Maxi Pet, AICI.

Ce fel de produse pentru animale de companie poţi găsi la Maxi Pet?

La Maxi Pet poţi găsi o gamă largă de produse pentru animale de companie, inclusiv hrană, jucării, produse pentru igienă, produse de îngrijire, căsuţe, acvarii și multe altele.

Cum ne poţi contacta?

Ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularelor noastre de contact de pe site-ul Maxi Pet. De asemenea, suntem disponibili pe rețelele de socializare pentru întrebări și suport suplimentar, dar in in chat+ul aflat direct pe website.