Exterminus - deratizare , dezinsectie si dezinfectie Bucuresti, Ilfov

Despre noi

Astazi compania ofera servicii profesionale de cea mai buna calitate, folosind in procesul de activitate atat personal calificat si permanent instruit, cat si substante avizate de Ministerul Sanatatii si tehnologii de lucru din ultima generatie.

Dispunem de aparatura necesara, pentru efectuarea serviciilor ddd, in cea mai buna siguranta.

Efectuam cu succes dezinsectia impotriva insectelor de discomfort precum: gandaci de bucatarie, purici, plosnita de pat,  paianjeni, furnici etc.

Suntem permanent pregatiti si gata de interventie impotriva rozatoarelor, soareci si sobolani cu substante raticide, capcane mecanice, custi speciale, momeli gata preparate, blocuri parafinate etc.

Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor nostrii pe care le gestionam cu responsabilitate.

Suntem promti si discreti in tot ceea ce facem.

Ne adaptam tuturor solicitarilor si elaboram o strategie personalizata pentru fiecare client , in functie de natura serviciului prestat cat si gradul de infestare cu vectori, pentru ca nu exista doua lucrari la fel, fiecare fiind unica in felul ei.

Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si a germenilor patogeni, surse permanente de pagube materiale si boli.

 Pentru societati comerciale  serviciile DDD sunt efectuate in baza unui contract de prestari servicii, care poate fi incheiat pentru o perioada de minim un an.

Daca am resusit sa va convingem , putem colabora.

Suntem exigenti in ceea ce facem si oferim garantie de minim 30 de zile  pentru toate serviciile prestate.

Galerie foto
  • ...