Fabrilabo - Cursuri de franceza si engleza Bucuresti

Curs anual de franceza generala pentru copii

Organizam cursuri anuale de limba franceza, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6-7 ani si 8-10 ani, care vor sa învete franceza într-un mod placut, amuzant si activ, prin jocuri, interactiuni tematice, povesti, cântece, miscare, proiecte, jocuri de rol si animatii diverse.

Metoda de predare integreaza Teoria Inteligentelor Multiple a lui H. Gardner pentru a raspunde fiecarui stil de învatare. Activitatile propuse sunt variate, interactive, ludice, astfel încât copilul sa învete usor si cu drag. Instrumentele de lucru sunt moderne (manuale numerice si tabla interactiva), metoda actuala, iar activitatile complementare sunt numeroase, variate, adaptate vârstei si preferintelor copiilor. Predarea se face exclusiv în limba franceza.

Copiii sunt încurajati sa îsi valideze competentele dobândite în cadrul cursului, obtinând o diploma internationala DELF Prim*.

Pentru a favoriza interactiunea între copii si procesul de învatare, grupele se vor constitui din maxim 8 copii, în functie de vârsta si nivelul de cunostinte.

Copiii care au mai studiat limba franceza sunt invitati la o testare initiala de nivel cu rezervare prealabila.

Program: de luni pâna vineri

Galerie foto
  • ...