Finacon Romania - Consultanta de investitii Bucuresti

Finantari

Solutiile de finantare inovatoare sunt specialitatea noastra. În calitate de experti în sectorul financiar oferim un spectru larg de produse si solutii modelate pe nevoile partenerilor nostri. Si spunem parteneri deoarece clientii nostri sunt partenerii nostri. Diversitatea si experienta noastra ne ajuta sa oferim servicii cu un grad mare de creativitate si flexibilitate.

Serviciile noastre cuprind:

Project financing - analizam planul de investitii existent, documentele elaborate deja si trecem la scrierea de documentatie noua, daca e cazul. Plecând de la dimensiunile si limitele proiectului structuram mixul financiar optim, apoi, împreuna cu clientii nostrii abordam sursele de finantare identificate anterior. Acestea pot fi: granturi, capital privat, capital mezanin sau hibrid, capital strain, împrumuturi, etc.
Granturi - echipa noastra are o experienta vasta în obtinerea fondurilor europene. Cunoastem sistemul deoarece lucram cu granturi în cele mai multe tari din Uniunea Europeana cu focus pe tarile din Europa Centrala si de Est. Aportul nostru este în identificarea si implementarea celor mai bune solutii de fonduri europene, fie ele nationale, europene accesate direct de la Comisia Europeana, sau granturi disponibile în alte tari pentru clientii care doresc o dezvoltare pe aceste piete. Pe lânga obtinerea fondurilor ne sustinem clientii pe parcursul implementarii prin servicii de project management pâna la finalizarea proiectelor.
Capital privat - fie ca aveti nevoie de un investitor strategic care sa asigure cresterea de capital sau care sa aduca expertiza în domeniu, sau doriti sa faceti un exit, va putem ajuta în identificarea partenerului potrivit. Întâi stabilim o lista lunga de potentiali parteneri, potriviti strategiei dumneavoastra individuale, apoi elaboram documentele necesare (planul de afaceri, estimarea de capital circulant, teasers, fact sheets, etc.). Dupa evaluarea listei lungi de potentiali parteneri vom elabora o lista scurta pe care ne vom focaliza pentru a conclude cu un acrod scris de parteneriat.
Alte surse de finantare - modelele de afaceri sunt variate si complexe, la fel si nevoile de finantare. Din acest motiv abordarile nostre sunt personalizate fiecarei industrii si fiecarei companii cu care lucram, urmarind un singur tel: oferirea mixului financiar optim, cel mai eficient si cel mai profitabil pentru fiecare companie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0733115993; 0314257071
Str. Putul lui Zamfir nr. 9, Sector 1, nr. 169A, sector 1
Distribuie