Fine Accounting Solutions - Servicii de contabilitate

Contabilitate de management

Contabilitatea manageriala furnizeaza toate datele si informatiile necesare în conducerea unei companii de catre utilizatorii interni. Acest tip de serviciu financiar-contabil a devenit extrem de important în rândul firmelor cu o abordare moderna. 

Informatiile financiar-contabile sunt destinate echipei de management si au un caracter diferit comparativ cu serviciile de contabilitate financiara deoarece sunt raportate utilizatorilor intern si nu celor externi (cum este cazul contabilitatii financiare). 

Serviciile de contabilitate manageriala au rolul de a asigura luarea unor decizii corecte de catre echipa de management a companiei.

Informatiile oferite în urma serviciilor de contabilitate manageriala reprezinta un factor decizional important si sunt utilizate pentru procesele de control si planificare, procesele de bugetare, gestionarea costurilor, evaluarea eficientei investitiilor de capital, dar si pentru masurarea performantelor economice sau pentru optimizarea oricarui tip de operatiuni.

Audit financiar
Audit intern
Audit pentru proiecte cu finantare nerambursabila
Asistenta pentru obtinerea de finantari nerambursabile
Analize economico-financiare
Rapoarte de expertiza
Studii de fezabilitate si planuri de afaceri
Servicii de bugetare si proiectii financiare
Optimizarea proceselor de business
Due Dilligence
Servicii de raportare manageriala
Galerie foto
  • ...