Autosport - Scoala de soferi, Bucuresti

246 vizualizari
Descriere

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o varietate larga de cursuri si oferte, elevii  avand posibilitatea de a-si procura toate materialele  didactice  necesare pentru  promovarea examenului direct de la sediul scolii.
Din punct de vedere al dotarilor  imobiliare  scoala  dispune de :
2 sali legislatie rutiera cu 40 si 30 locuri,  dotate cu planse, table magnetice , videoproectoare, calculatoare  si softuri  educationale, semafoare, machete stradale.
o sala de cunoastere a autovehiculului  cu 30 de locuri, dotata cu planse, table magnetice , videoproectoare, calculatoare  si softuri  educationale, semafoare, machete ,motoare, transmisie,machete instalatii, sisteme de rulare si franare.
Din punct de vedere al parcului auto  scoala dispune de :
pentru categoria  ‘a” – motociclete  cagiva roaster,suzuki gn, suzuki gs 500,honda cb 500,de asemeni scoala dispune de poligon propriu cu toate dotarile pentru  sustinerea examenului.
pentru categoria “b” – scoala dispune de un parc variat de autovehicule cum ar fi:   –  skoda octavia ,chevrolet aveo, dacia logan diesel,dacia logan benzina,renault clio,daewoo matiz
pentru categoria “c” – dispunem de : camion mercedes lk 1324
pentru categoria “ce” – dispunem de : camion mercedes lk 1324 + remorca rema
pentru categoria”d”: dispunem de  autobuz  steyr sl 280
Toate autovehiculele noastre  au asigurari de raspundere civila,casco, si pentru terta persoana ,precum si inspectie tehnica periodica scoala  efectuata la zi si  sunt in perfecta stare de functionare . de asemeni toate autovehiculele noastre sunt agreeate  pentru activitatea de scoala de soferi ;

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Harta
Categorii
Date de contact
0212555000;0729512500
Soseaua Pantelimon, Nr. 300 etaj 2 camera 1, sector 2
Distribuie