Ciorbarie - Restaurant cu supe si ciorbe, Bucuresti
669 vizualizariCiorbarie este un brand românesc, fondat în 2016, ce realizeaza peste 200 tipuri de supe, creme, borsuri si ciorbe, pe care le serveste în restaurantele sale din România.
Ingredientele folosite sunt în cea mai mare parte, autohtone, cu mici exceptii exotice, atunci când ciorba o cere, iar modul de gatire este lent. Nu se foloseste niciun fel de aditiv, conservant, potentator sau concentrat, gustul fiind definit în totalitate de ingrediente naturale si bucatari pasionati.
Pe lânga diversitatea de 10-16 tipuri de ciorbe zilnice, în meniu se mai gasesc pateuri si zacusca de casa, meniuri cu sandwich-uri incluse – pui, pulled pork, halloumi, somon sau pastrami, pâine integrala artizanala bio, cu maia si mix de seminte, mujdei, smântâna, deserturi si bauturi.
Pentru amenajarea locatiilor Ciorbarie, lucreaza echipe de artisti, decoratori, designeri, arhitecti, pictori si floristi, astfel încât, fiecare pravalie primeste un aspect unic dedicat. Materialele folosite pentru mobilier si decor sunt si ele naturale si unicate, concepute si alcatuite în totalitate de la zero.