Kartel Residence, Bucuresti - Servicii asociatii de proprietari

Preturi

Oferta de servicii va fi personalizata, adaptata specificului fiecarui imobil si structurii  membrilor comitetului executiv si ai asociatiei de proprietari.Puteti alege oferta completa de servicii sau doar acele module sau activitati care nu sunt acoperite sau sunt acoperite necorespunzator in actuala dunneavoastra structura.

     Oferta personalizata va fi transmisa oficial dupa vizitarea imobilului si discutiile cu reprezentantii Asociatiei de proprietari in care se va decide gama de servicii necesare unei bune functionari a Asociatiei in concordanta cu disponibilitatile si bugetul acesteia. Aici se releva avantajul modularitatii ofertei noastre fiind capabila sa se muleze pe orice nevoi.

SERVICIU

TARIF(Lei)

INFIINTAREA SI INREGISTRAREA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI

500 – 1.500

ADMINISTRATIE

Managementul de proprietate al condominiului

ADMINISTRARE TEHNICA

500-1.500 lei/luna – 5-20 lei/apt.

FINANCIAR – CONTABILITATE

500-1.500 lei/luna – 5-20 lei/apt.

CASERIE – Se asigura SGB (scrisoare de garantie bancara)

150-500 lei/luna – 2-4 lei/apt.

CENZOR

100-300 lei/luna

SECRETARIAT AL COMITETULUI EXECUTIV

150-300 lei/luna

Va rugam sa consultati lista de servicii unde puteti gasi activitatiile aferente costurilor estimative afisate.

Pentru optimizare fiscala putem incheia contractul de prestari servicii intre Asociatia de Proprietari si persoana juridica romana (SRL), persoana fizica autorizata (PFA), contract individual de munca sau conventie civila. Decizia apartine Asociateiei de proprietari in functie de obligatiile fiscale care revin raportate la pachetul de servicii solicitat. Aceasta flexibilitate ne permite optimizarea costurilor cu efecte directe asupra valorii contractului.

Galerie foto
  • ...