Institutul Confucius - Cursuri limba chineza Bucuresti

290 vizualizari
Descriere

Institutul Confucius îsi concentreaza activitatea pe promovarea limbii chineze prin activitatile didactice specifice, precum si prin diverse activitati culturale. Programele initiate urmaresc organizarea de cursuri atât pentru studentii universitatii gazda, cât si pentru publicul larg. Întrucât solicitarile pentru aceste cursuri sunt numeroase.

Cursurile oferite de Institutul Confucius din Bucuresti se adreseaza atât copiilor cât si adultilor si sunt organizate pe nivele de studii ce cuprind mai multe module. Institutul ofera, de asemenea, cursuri specializate, cursuri intensive, precum si cursuri pentru companii de stat si private.

Pentru studentii sectiei de chineza a Universitatii Bucuresti sunt organizate cursuri specializate pentru auditie, conversatie, precum si un Chinese Corner

De asemenea, Institutul Confucius are ca obiectiv promovarea culturii chineze prin variate activitati culturale, cu scopul de a atrage un public cât mai larg, de a stârni interesul pentru cunoasterea acestei civilizatii. Dat fiind faptul ca la Universitatea Bucuresti exista o catedra de limba chineza cu o îndelungata experienta de predare a limbii chineze, dar si cu o activitate intensa în sfera cercetarii, acest Institut Confucius urmareste, pe lânga activitatile didactice, si dezvoltarea unor proiecte de cercetare comune. Scoala de sinologie româneasca, formata la Universitatea Bucuresti, de-a lungul câtorva decenii, poate oferi un sprijin competent în sensul desfasurarii studiului stiintific într-un cadru mai larg, sub îndrumarea unor specialisti reputati în domeniul cercetarii limbii si culturii chineze.
Datorita acestor aspecte, Institutul Confucius va reprezenta o platforma pentru dezvoltarea relatiilor culturale româno-chineze, pentru promovarea predarii limbii chineze, prin cursuri destinate publicului larg, precum si pentru sprijinirea proiectelor de cercetare si organizarea de manifestari stiintifice.

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
Harta
Categorii
Date de contact
0214025401
Str. Transilvaniei, Nr. 6, sector 1
Distribuie