Nod Urban Food - Gastronomie italiana si romaneasca, Ilfov

19 vizualizari
Descriere

Seminificatia numelui Nod. Potrivit definitiei din DEX, nodul este acel loc in care se leaga doua sfori ca sa se tina strâns împreuna. Asadar, asta ne dorim sa însemne acest restaurant în vietile voastre: un loc în care oamenii sa se tina strâns impreuna, sa lege prietenii între ei, dar si cu noi.

Vi s-a facut pofta de mâncaruri mediteraneene? La noi gasiti exact ceea ce cautati. De asemenea, la restaurantul nostru puteti încerca mâncaruri din gastronomia italiana si româneasca. Bucurati-va de o seara minunata în compania celor dragi pe terasa noastra. În zilele racoroase, terasa noastra este încalzita, asadar nu veti simti frigul si va veti putea relaxa într-o atmosfera placuta. Avem, de asemenea, încaperi cu aer conditionat, ca sa va simtiti confortabil, indiferent de vreme.

Oferim oaspetilor nostri si creatii vegetariene si vegane. În meniul nostru veti gasi sigur ceva pe gustul dvs. Nevoile dvs. sunt foarte importante pentru noi si vrem sa va convingem ca si mâncarea care respecta cerinte dietetice speciale poate fi cel putin la fel de delicioasa.

Galerie foto
Harta
Categorii
Date de contact
0732301311
Str.Biruintei, nr.31, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie