Taraf Bucuresti - Formatie traditionala de petrecere

87 vizualizari
Descriere

Taraful Bucuresti va sta la dispozitie cu o formatie traditionala compusa din vioara, braci, acordeon, tambal, contrabas, nai. Formatia abordeaza un repertoriu vast si diversificat din folclorul românesc si muzica de petrecere, respectând întocmai traditiile romanesti.
Pe lânga petrecerile de nunta, cununie sau botez, Taraful Bucuresti asigura o atmosfera placuta cu un program unic de virtuozitate si café concert, toate acestea fiind armonios completate de calitatea artistica a spectacolelor si maiestria interpretilor vocali, pe care îi acompaniaza cu un real profesionalism.
Taraful Bucuresti sustine traditia si obiceiurile nuntii romanesti. Formatia a pregatit un folclor romanesc, muzica lautareasca pura, caffé-Concert, coveruri si muzica Bucurestiului de altadata interpretata instrumental si vocal, oferind un adevarat regal artistic imbelsugat tuturor invitatilor vostri. Stam langa voi cu drag incepind cu ,,gatitul mirilor", dansul mirilor pana la voalul si hora miresei. Dorim sa cream impreuna atmosfera mult dorita de dvs, mergand pe premiza unicitatii fiecarui event. Experienta si seriozitatea a peste 25 de ani de activitate sunt alaturi de noi in a ne arata iscusinta. Taraf Bucuresti este versatil putand fi compus din minim trei instrumentisti (vioara/ sax, orga si acordeon) iar pentru cei care doresc extra, un tambal, nai si/ sau contrabas dorinta le va fi implinita.

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Video
Harta
Categorii
Date de contact
0760169937; 0770338926
Bucuresti,
Distribuie