Viggo's Group Architecture - Proiectare arhitectura, Bucuresti

261 vizualizari
Descriere

VIGGO`S GROUP ARCHITECTURE este un birou cu o echipa tanara ce ofera servicii de proiectare, avand in spate o experienta practica in domeniul arhitecturii si designului de interior.

 

Consideram ca arhitectura este stiinta ce implementeaza arta in constructii si se ocupa de latura estetica, reprezentand limbajul dintre arhitect, inginer si constructor. Imbunatatirea considerabila a calitatii vietii utilizatorului poate fi realizata printr-o abordare corecta a intregului proces de design si concretizarea acestuia intr-o forma valida, de actualitate. Astfel putem ajuta beneficiarul sa isi atinga scopul propus, iar prin acest parteneriat putem sculpta un edificiu care sa satisfaca bugetul si asteptarile clientului.

 

Am raspuns increderii acordate cu implicare, rigoare si eficienta, cautand mereu sa punem in acord destinatia cladirii cu beneficiarul ei, sa cream spatii in care acesta sa se regaseasca, cu care sa se identifice, care sa il inspire, indiferent ca este vorba despre cladiri rezidentiale, spatii de birouri sau comerciale, (lista continua). Din acest motiv, realizarea fiecarui proiect se bazeaza pe o abordare unica, profesionala.

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Video
Harta
Categorii
Date de contact
0770979883 ; 0768564303
Str. Spatarul Preda, Nr. 12, Sector 5, sector 5
Distribuie