Gcs Group - Constructii case Bucuresti

Servicii

Firma de constructii case la cheie, case la rosu in Bucuresti Ilfov. Gcs Group ofera servicii de constructie si amenajari , servicii instalatii electrice, instalatii tevi, sisteme de canalizare, renovari cladiri, termoizolatii fatade, fundatii case, acoperisuri, hale industriale, constructii civile si constructii industriale, zidarie BCA, tencuieli, montaj pavaje, zugravire pereti, montaje piatra, scari interioare si exterioare.

CONSTRUCTIE CASE LA CHEIE
*Pachet Premium*
Gcs Group va ofera servicii complete pentru constructia proiectului dumneavoastra la cele mai inalte standarde, de la stadiul de fundare si pana la finisaje interioare si exterioare.
BONUS PACHET PREMIUM
Proiectare si Depunere documente in vederea obtinerii Autorizatiei de Constructie

 
CONSTRUCTIE CASE LA ROSU
Construiti cu GCS GROUP si beneficiati pachetul de servicii documentatie PLUS inclus.
Pachetul Plus contine serviciul de consiliere in vederea obtinerii avizelor inclus (nu include proiectarea si depunerea documentelor). *acest pachet este valabil pentru constructia caselor la rosu
CASE LA ROSU in Bucuresti si Ilfov
 
RENOVARI SI REABILITARI
Oferim servicii de constructii montaj cu echipe specializate. Renovam si reabilitam cladiri in Bucuresti si Ilfov. Oferim consiliere in vederea obtinerii autorizatiilor necesare.
 
BLOCURI DE LOCUINTE SI BIROURI
Oferim o gama larga de servicii pentru proiecte precum blocuri si hale, constructii civile si industriale
Oferim servicii complete de constructii si montaj. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de consultanta pentru obtinerea autorizatiilor.
 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0760606617
Blvd. Gloriei, Nr 47 A, sector 1
Distribuie