Global Innovation Solution - Inginerie si consultanta de mediu Bucuresti

Cercetare si inovare

Compania noastra dezvolta si implementeaza proiecte finantate prin programe de cercetare, dezvoltare si inovare nationale si internationale ( POC si Horizon 2020).

Proiectele GIS au domenii variate, în functie de cerintele liniei de finantare, însa sunt orientate catre 3 axe principale: protectia mediului, sursele regenerabile de energie si eficientizare economica. Echipa noastra experimentata, împreuna cu partenerii nostri, este implicata în activitati de concepere, realizare si manageriere a proiectelor.

Echipa GIS colaboreaza cu experti din universitati si institute de cercetare cu renume: Universitatea Politehnica din Bucuresti, Institutul de Cercetari pentru Pedologie si Agrochimie, Institutul de Studii si Proiectari Energetice, Tecnalia Fundacion Research and Innovation, RIVM (Olanda), Centrul de cercetare BIOTEHGEN.

Expertiza multidisciplinara pe care o avem ne permite sa desfasuram activitati diverse, începând cu participarea la licitatii publice pentru achizitia de servicii, asistenta tehnica în proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare si consultanta pe o varietate de domenii.
GIS este partener, alaturi de alti 26 de membri din 7 tari europene, într-un proiect Horizon 2020 numit „Urban Metabolism Accounts for Building Waste Management Innovative Networks and Strategies – Urban Wins “.

Propunerea a fost depusa în septembrie 2015 în cadrul apelului “Waste: A resource to recycle, reuse and recover raw materials” si câstigata în decembrie 2015.

Proiectul îsi propune sa dezvolte si sa testeze metodele destinate crearii si implementarii unor Planuri Strategice inovative si durabile de prevenire a deseurilor si de management în diferite contexte urbane. Aceste planuri sunt menite sa sporeasca rezistenta mediului si sa garanteze progresul în ceea ce priveste anumite modele mai sustenabile privind producerea si consumul, si sa aduca îmbunatatiri în ceea ce priveste reciclarea deseurilor si folosirea materialelor reciclate.

Galerie foto
  • ...