Home Planning - Inspectie tehnica imobile

Despre noi

Home Planning este un concept nou în România, de consultanta tehnica destinata persoanelor fizice sau juridice care doresc o opinie specializata înainte sa construiasca sau sa investeasca în imobiliare ori pe parcursul operatiunilor ce sunt legate de utilizarea, achizitia, constructia unui imobil. Punctul nostru de vedere poate lua forma unui raport, a unei opinii sau recomandari si se bazeaza pe experienta acumulata  de-a lungul a 12 ani de participare în toate etapele proiectelor private sau publice de constructie, atât de partea beneficiarilor cât si a investitorilor, si pe atestarile obtinute ca specialisti în constructii (diriginte de santier si responsabil tehnic cu executia).

Consultanta oferita de noi, pe baza expertizei dobândite, se adreseaza astfel unor categorii diverse de persoane si se refera la tipuri diferite de proiecte. Pentru investitori, putem analiza în detaliu documentele de executie, fiind constienti ca un cumul de erori dintr-un santier de constructii duce la aparitia de vicii constructive care devin evidente abia dupa receptia la terminarea lucrarilor si astfel sunt foarte costisitor de reparat. Pentru viitori proprietari, putem identifica într-un raport deficientele constatate la un imobil deja construit, pentru a reduce riscul achizitionarii unei locuinte fara fi constienti de potentiale defecte sau fara a avea la îndemâna informatii tehnice relevante în cadrul negocierilor.

Pe lânga consultanta sau serviciile tehnice acordate în calitate de ingineri constructori, pentru a va putea oferi solutii complete în rezolvarea problemelor sau a neconformitatilor colaboram cu arhitecti, ingineri proiectanti structuristi, ingineri pe instalatii.

Galerie foto
  • ...