Igiena Construct, servicii ddd non stop Bucuresti si Ilfov

Igienizare aparate aer conditionat

Oferim servicii de DEBACTERIZARE si IGIENIZARE a aparatelor de aer conditionat, interventie recomandata de doua ori pe an, în special primavara si toamna. Aceasta operatiune de debacterizare este importanta pentru sanatatea celor care respira aerul recirculat, dar si pentru o buna întretinere a instalatiilor de climatizare.

 

În aparatele de aer conditionat se dezvolta o bacterie numita legionella pneumophila, bacterie care produce o boala acuta respiratorie. Aparatul care nu a fost curatat si debacterizat poate transmite boli periculoase pentru sanatatea celor care respira aerul recirculat.

Curatarea filtrelor si a unitatii interioare se face cu ajutorul unor solutii si spray-uri speciale, care au ca principal scop dezinfectarea de particule si microbi care se regasesc pe elementii vaporizatorului.

Importanta serviciilor de igienziare periodica pentru aparatele de aer conditionat

Grija pentru sanatatea noastra in general trebuie sa fie constanta si directionata catre utilizarea si mentinerea in perfecta stare de functionare a echipamentelor care ne pot ajuta in aceasta directie. Chiar daca s-ar putea crede ca interiorul casei sau al biroului in care lucram sunt protejate prin inchiderea ferestrelor de prezenta aerului exterior poluat cu diferite particule de praf, polen sau chiar virusi, acest lucru nu este posibil in totalitate si oricand pot aparea neplaceri din pricina aerului incarcat cu acesti poluatori.

Interioarele la randul lor sunt predispune in a dezvolta microorganisme cum sunt acarienii sau mucegaiurile, acest lucru fiind si mai pronuntat in conditii de umiditate si temperatura necontrolate. Combinarea acestor factori poluanti sau mirosuri persistente declanseza la persoanele sensibile (copii, persoane in varsta sau suferinzi ai unor boli cronice repiratorii) crize de astm, rinite alergice sau alte afectiuni ale cailor respiratorii.

O locuire confortabila si sanatoasa, o activitate productiva de orice fel pusa la adapost din acest punct de vedere se poate obtine prin utilizarea echipamentelor de climatizare moderne care aduc un aport substantial si siguranta pentru sanatatea aerului respirat in incintele in care functioneaza.

Pentru obtinerea acestor bebneficii orice aparat de climatizare trebuie sa fie intretinut permanent, in fiecare sezon de utilizare si acest lucru se poate indeplini doar prin solicitarea de punere in practica a unei igienizari profesioniste. Se poate considera ca prin utilizarea unui sistem de climatizare curat se vor putea stopa si neutraliza complet toate aceste atacuri poluante, locurirea fiind sigura si confortul ambiental asigurat.

Galerie foto
  • ...