Infant Kineto Clinic kinetoterapie pediatrica Bucuresti

Cardio Kids

Cardio Kids – un program gândit special pentru copiii din generația tabletelor și a fast-food-urilor, copii pe care îi vrem mai sportivi și mai sociabili. De aceea am conceput pentru ei activități de grup în funcție de vârstă: 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, etc. Cu sau fără părinți de față, dar sub permanenta îndrumare a instructorilor noștri și sub observarea unui psiholog, copiii înscriși vor face exerciții fizice la aparate moderne, special create pentru ei, pe care le vor îndrăgi. Îi vom ajuta să scape de capcana sedentarismului și vom pune preț pe interacțiunea cu ceilalți, pe relații speciale, pe prietenii, pe ajutor din partea unor oameni de nădejde. Psihologul va avea un rol deosebit pentru că, observându-i pe copii, va putea aduce sugestii pentru dezvoltarea lor personală optimă: le va spune părinților mai multe despre atitudinea socială a copiilor lor și îi va ghida pentru rezultatele cele mai bune. Cardio Kids este programul care vă va feri copiii de obezitate și de izolare – cauzele multor drame din zilele noastre.

Pachet  Cardio Kids: 5 sedinte cu durata de o ora si valabilitate maxim 6 saptamani – 250 Lei

 Despre Cardio Kids

 Un sfert dintre copiii de opt ani din România sunt supraponderali sau obezi, potrivit celui mai recent studiu făcut de Ministerul Sănătății. Cifrele privind obezitatea s-au triplat în 2010 faţă de anul 1980, din calculele Organizației Mondiale a Sănătății. Mai mult ca sigur statisticile care urmează să fie realizate vor arăta mult mai rău.

 Consecinţele supraponderalităţii în timpul copilăriei constau în boli cardiovasculare şi diabet de tip II, probleme ortopedice şi tulburări mintale, rezultate slabe la şcoală şi de o scădere a stimei faţă de sine. Cu alte cuvinte, un copil gras se va transforma într-un tânăr măcinat de probleme fizice și psihice.

 Ce își propune programul Cardio Kids?

 Este un program gândit special pentru copiii din generația tabletelor și a fast-food-urilor, copii pe care îi vrem mai sportivi și mai sociabiliVrem să îi ajutăm pe copii să scape de capcana sedentarismului și să pună preț pe interacțiunea cu ceilalți, pe relații speciale, pe prieteniiVrem să schimbăm statisticile în creștere pe tema problemelor cu greutatea pentru copii. Știm, e un vis curajos, dar suntem convinși că împreună vom reuși.Cui se adresează?

 Oricărui copil cu vârsta între 4 și 10 ani. Nu contează dacă are probleme cu greutatea sau este considerat normoponderal. Programul nostru nu vrea doar să rezolve probleme deja apărute, ci vrea să le preîntâmpine.

 Cum se desfășoară orele?

 Vor fi activități de grup în funcție de vârstă: 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, etc. Cu sau fără părinți de față, dar sub permanenta îndrumare a instructorilor noștri și sub observarea unui psiholog, copiii înscriși vor face exerciții fizice la aparate moderne, colorate, special create pentru ei. Psihologul va avea un rol deosebit pentru că le va spune părinților mai multe despre atitudinea socială a copiilor lor și îi va ghida pentru rezultatele cele mai bune.

Galerie foto
  • ...