Kino Med - Kinetoterapie, Recuperare Bucuresti

Recuperare Coloana Vertebrala

Coloana vertebrala este o constructie complexa, formata din maduva spinarii, vertebre si discuri, care trimit date catre creier prin intermediul sistemului nervos. Ea este conceputa pentru a sustine intregul organism, astfel ca mentinerea sanatatii acesteia ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi.

Ritmul actual al vietii, excesele la locul de munca, postura incorecta declanseaza o mare parte dintre afectiunile lombare si cervicale. Trebuie sa stii ca o leziune oricat de mica la nivelul coloanei vertebrale poate cauza dureri severe ori chiar pierderea mobilitatii. De aceea, specialistii recomanda recuperarea medicala a coloanei vertebrale de la primele semne ale aparitiei unor simptome.

Noi, la KINO MED, punem la dispozitia pacientilor un departament de recuperare coloana vertebrala, format din medici specialisti in ortopedie, neurologie si medicina de recuperare. Indiferent de leziunea de la nivelul coloanei vertebrale, echipa KINO MED propune un program personalizat de recuperare, ce va include proceduri adaptate nevoilor fiecarui pacient.

Galerie foto
  • ...