Kino Med - Kinetoterapie, Recuperare Bucuresti

Ortopedie

Ce este ortopedia-traumatologia?
Ortopedie-traumatologie reprezinta specialitatea medicinii care vizeaza studiul si tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletic (oase, muschi si tendoane), inclusiv leziuni traumatice (fracturi si luxatii), boli congenitale, leziuni degenerative (osteoartroza), infectii si tumori.

Departamentul de ortopedie-traumatologie din cadrul KINO MED este format din medici si terapeuti cu experienta vasta, recunoscuti la nivel international. Acestia diagnosticheaza si trateaza, prin metode minim invazive, peste 200 de afectiuni ale aparatului musculo-scheletal, printre cele mai comune fiind: leziuni ale genunchiului, umarului, soldului, ruptura de menisc, luxatie, tendinita, ruptura de ligamente.

Daca esti in cautarea unei clinici de ortopedie in Bucuresti, la KINO MED beneficiezi de servicii medicale de top. Programeaza-te la o consultatie pe programari@kinomed.ro si hai sa urmezi tratamentul potrivit restabilirii sanatatii tale! Tarifele pentru serviciile de ortopedie si recuperare sunt disponibile aici.

Galerie foto
  • ...