Lavandu - Curatatorie Haine-Covoare-Croitorie Popesti Leordeni

Curatatorie

Curatatoria Express LAVANDU foloseste cu încredere sistemul de curatare umeda Electrolux Lagoon Woolmark, are grija de Dumneavoastra, de mediul înconjurator si poate cel mai important, are grija de viitorul Dumneavoastra.

CURATAREA CHIMICA

Este procesul de curatare a articolelor textile unde se utilizeaza ca agent de curatare, în mare parte a cazurilor percloretilena sau hidrocarburile. Percloretilena si hidrocarburile sunt solventi chimici daunatori în timp pentru articolele textile, pentru mediu (polueaza mediul) si pentru oamenii (posibil cancerigen) care vin in contact (inclusiv prin îmbracaminte). Nu de putine ori acesti solventi ,,topesc’’ nasturii si fermoarele articolelor de îmbracaminte.


CURATAREA UMEDA


Este procesul de curatare a articolelor textile care folosesc apa ca agent natural de curatare si detergent delicat si biodegradabil. Fibrele textile au durata limitata de folosire ca si articolele de îmbracaminte. De regula, fibrele textile delicate cum sunt cele de lâna, matase, vâscoza si in, prin curatari chimice repetate îsi pierd elasticitatea, culorile devin estompate fapt ce duce în timp la scoaterea acestora din utilizare.


Nu acelasi lucru se întampla când acestea sunt spalate cu apa utilizandu-se sistemul de curatare umeda Electrolux Lagoon Woolmark. Prin curatare umeda, fibrele textile îsi recapata elasticitatea, culoarea si sunt matasoase la atingere.


Sistemul de curatare umeda Electrolux Lagoon Woolmark a fost conceput de catre Electrolux Laundry Systems în mod expres pentru spalarea profesionala a tesaturilor delicate în apa si a fost dezvoltat cu asistenta Institutului Hohenstein din Bonningham (Germania), cel mai calificat centru mondial pentru cercetarea stintifica în domeniul tesaturilor. Lagoon TM elimina murdaria având grija de proprietatile originale ale materialului în termeni de forma, dimensiune, culoare si manevrare. Spre deosebire de procesele curatarii chimice, Lagoon TM elimina în totalitate murdaria cum ar fi praful, transpiratia care, complementar la a fi cel mai obisnuit tip, se îndeparteaza cu apa. Articolele care au fost spalate au un miros proaspat, sunt catifelate la atingere si culorile sunt mai stralucitoare.

Serviciile de curatatorie si spalatorie oferite de Express Lavandu combina cele mai bune aptitudini traditionale cu tehnologia inovatoare avansata, prietenoase cu mediul.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213615090; 0744333589
Sos. Oltenitei, nr. 21, Popesti-Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie