Liderasig - Asigurari, traduceri Bucuresti

Acte Auto Bucuresti

Cu serviciul de acte auto, LiderAsig vine in intampinarea clientilor atat vanzatori cat si cumparatori de automobile cu suport de intocmire a documentatie necesare pentru acest tip de tranzactie.

Descriere si acte necesare:

Contractul de vanzare cumparare pentru un bun mobil reprezinta tranferul asumat de proprietate intre cele doua parti implicate in acest contract, vanzatorul si cumparatorul. Acest document se incheie la tranzactionarea bunului mobil.
Inainte de incheierea unui asemnea contract cumparatorul trebuie sa verifice minimul de detalii pentru a nu avea probleme la inmatriculare:
– Informatiile din cartea de identitate a automobilului (cartea originala) coincid cu masina: Seria de sasiu, culoare, etc.
– Certificatul fiscal. Daca vanzatorul nu va ofera acest document nu veti putea inmatricula masina.
Obligatia de verificare a documentelor o are doar cumparatorul si acesta este raspunzator dupa semnarea contractului de eventualele probleme aparute.
– Contractul de vanzare-cumparare se incheie 5 exemplare originale semnat de ambele care vor ramane la cumparator, acesta se va deplasa la autoritatea fiscala din raza de domiciliu pentru a se inregistra si stampila de catre organul fiscal , in tot acest timp cumparatorul va ramane cu o copie a acestui contract de vanzare-cumparare si toate actele originale ale autoturismul, respectiv cartea de identitate auto si talonul auto.
– Dupa stampilarea si inregistrarea celor 5 contracte ,3 exemplare originale stampilate si inregistrate se vor returna cumparatorului, practic acestea sunt dovada fiscalului.
– Pe langa contractul de vanzare-cumparare mai trebuie completata o fisa de inmatriculare auto doar atunci cand vanzatorul , sau cumparatorul este persoana juridica ,in care sunt scrise informatiile tehnice ale automobilului, si date despre vanzator si cumparator.

Vizitand una din agentiile noastra problema documentatiei va disparea. Vom scuti de completarea documentelor atat vanzatorul cat si cumparatorul, ne vom ocupa noi intr-un mod profesionist de intocmirea documentelor necesare transferului de proprietate auto de la o persoana la alta. De asemenea oferim consultanta aferenta atat cumparatorului pentru inmatriculare cat si vanzatorului pentru radierea autoturismului la cele mai bune preturi.

Cu serviciul de acte auto din Bucurestii Noi si Jiului acoperim o zona larga in Sector 1, Bucuresti si anume: Baneasa, Aerogarii, Bucurestii Noi, Ciresoaia, Calea Grivitei, Sisesti, Jandarmeriei, Straulesti, Chitila, Mogosoaia, Aviatiei, Herastrau, Piata Presei Libere, Arcul de Trimf, Marasti, Podul Constanta, Pipera, Chiajna, Voluntari.

Galerie foto
  • ...