Maco Motors Bosch Car Service

Executam reparatii ale sistemului de suspensie si suspensie pneumatica

Suspensiile autovehiculelor sunt destinate amortizarii socurilor ce apar la rularea pe drumurile denivelate, asigurand totodata confortul pasagerilor. Intreg sistemul de suspensie este format din arcuri, amortizoare si stabilizatoare.

Arcurile – au rolul de a face legatura elastica dintre roti si caroserie astfel incat atunci cand roata intalneste un obstacol aceasta sa urmeze profilul drumului fara a modifica nivelul la care se afla caroseria. Diferenta de nivel in acest caz este preluata de arc, atat timp cat nu exista o diferenta prea mare.

Amortizoarele – acestea au rolul de a elimina oscilatiile caroseriei atunci cand autovehiculul trece peste denivelari. Amortizoarele pot fi hidraulice (cu ulei) sau pe gaz, ambele tipuri avand acelasi rol chiar daca tehnologiile de ultima generatie le recomanda pe cele pe gaz.

Stabilizatoarele – sunt bare de torsiune care reduc inclinatia autovehiculelor in viraje la viteze mari.

Vino la noi si bucura-te de cel mai corect raport calitate-pret. Profesionalismul specialistilor nostri si calitatea pieselor folosite este motivul pentru care vei reveni cu placere.

Galerie foto
  • ...