Contax Expert

2.198 vizualizari
..
Descriere

SERVICII FINANCIARE:

CONTABILITATE, RESURSE UMANE, TAXE SI IMPOZITE, CENZORAT, ASISTENTA FISCALA

 

Suntem o echipa de contabili complet calificati si consultanti fiscali cu experienta, cu mai mult de un deceniu de experienta, pentru a ajuta la sustinerea cerintelor companiei dvs. Avem abilitati si cunostinte ample in toate domeniile de contabilitate, fiscalitate, planificare fiscala si economie. Suntem echipa care intelege ceea ce te conduce cat si pasiunea ta.

Va putem ajuta cu toate aspectele nevoilor dvs. financiare, de la impozitul pe venit pana la impozitul pe proprietate, de la demararea unei noi afaceri la fuziuni si achizitii – avem cunostintele si experienta de a va ghida financiar, la fiecare pas. Va putem usura durerile de cap date de impozitare si contabilitate, explicand pas cu pas procesele noastre in limbaj fara jargon. Trebuie sa intelegeti pe deplin tot ceea ce facem pentru a va ajuta si sustine afacerea si pentru a va face viata comerciala un pic mai putin stresanta. Lucram indeaproape cu toti clientii nostri pentru a asigura o relatie pozitiva si benefica parteneriatului nostru. Ne bazam mult pe abilitatile noastre de oameni cat si pe profesionalismul nostru contabil.

 

CONTABILI CALIFICATI SI CONSULTANTI PROFESIONISTI

Contabilii nostri sunt pe deplin calificati si multi dintre ei au o gama larga de specializari intr-o varietate de sectoare industriale. Contabilii nostri si consilierii fiscali opereaza pe un set de competente locale, nationale si internationale, oferind consiliere tuturor tipurilor de intreprinderi, incepand de la intreprinderile mici pana la companiile mari. Ne mandrim cu oferirea unui serviciu de prima clasa fiecarui client, oferind doar cele mai inalte standarde de consultanta fiscala profesionala. Suntem mari comunicatori, ceea ce inseamna ca evitam jargonul, confuzia financiara si petrecem timp cu dumneavoastra pentru a ne explica planurile si pentru a va asigura ca intelegeti pe deplin munca noastra.

 

SERVICII EXCELENTE PENTRU CLIENTII NOSTRI

Gestionarea clientilor nostri este prioritara si echipa noastra de contabili calificati va face tot ce le sta in putinta pentru a va sustine cerintele financiare si fiscale. Expertiza noastra inseamna ca putem completa toate declaratiile fiscale pentru dvs., puteti lua legatura cu biroul fiscal cu privire la orice intrebari si puteti contribui la minimizarea nivelului impozitului platit de compania dvs. ori de cate ori este posibil.

 

DEDICARE PROFESIONALA SI VALORI ETICE

Toate activitatile noastre se desfasoara cu un inalt grad de dedicare si respectare a tuturor reglementarilor etice si a politicilor necesare pentru a asigura un serviciu neintrerupt tuturor clientilor nostri.

Date de contact
0746.119.707
Matei Basarab, Nr. 101, Bl. 64, Ap. 24, Sector 3, Bucuresti
Matei Basarab
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
09:00-17:00
Distribuie
Anunturi