MAGROS

1.499 vizualizari
..
Descriere

GRAND COTTON este pe piata din Romania inca din 2000, si se adreseaza in special revanzatorilor datorita preturilor extrem de avantajoase practicate in sistem en-gros, combinate cu adaosul foarte mic.

Sustinem antreprenoriatul din Romania, cu o echipa de aproape 100 de profesionisti principalul obiectiv fiind acela de a deveni partenerul de nadejde al tuturor revanzatorilor, dar si al clientilor care doresc sa faca aprovizionari mai mari de produse pentru casa sau familie. De asemenea ne adresam si segmentului de clienti din zona B2B si B2C.

Pana in prezent am comercializat sute de mii de produse alimentare si nealimentare. Oferim o gama foarte mare de produse la preturi extrem de avantajoase. In orice moment al zilei clientii nostri pot gasi orice isi doresc la preturi imbatabile.

Principiile de baza dupa care ne-am ghidat de fiecare data au fost cele de oferire a unor servicii orientate catre satisfactia clientului. Promotii constante la o multitudine de produse, raport de calitate – preturi competitive si un personal calificat oricand la dispozitia clientului.

In prezent sunt deschise 2 magazine GRAND COTTON in locatiile din Complexul Doraly, loc. Afumati, jud. Ilfov si din Piata de Gros Berceni, Sector 4, Bucuresti. Increderea acordata de clientii nostri este importanta si ne ajuta sa ne continuam munca cu entuziasm.

Comercializam peste 20.000 de produse alimentare si nealimentare iar o data cu extinderea magazinelor aceste sortimente sunt in continua crestere oferind mereu produse diversificate la preturi mici. Printre produsele comercializate se numara branduri exclusive dar si produsele marca proprie.

Produse alimentare:
Alimente de baza (orez, ulei, zahar, malai, faina, etc); Bauturi alcoolice si nealcoolice Cafea; Dulciuri; Conserve; Snacks-uri; Condimente;

Produse nealimentare: Cosmetice; Detergenti; Scutece; Servetele, hartie igienica; Birotica Jucarii Articole de menaj. Hrana si accesorii pentru animale.

GRAND COTTON este o firma in continua dezvoltare si pentru ca ne dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri , produsele noastre se pot achizitiona si online pe www.magros.ro.

Date de contact
0742.082.460
Sos. Bucuresti - Urziceni nr. 31 Doraly pavilion T
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
08:00-17:00
Sambata
08:00-15:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: animale
...
4 RON

Conserva de carne ( pui ). Pentru pisici. Marca: Miau Miau. Cantitate: 415 g

Hrana, accesorii
Bucuresti, 03 Iun. '24 (10:45)
...
8 RON

Conserva cu carne ( pui ). Pentru caini. Marca: 4Dog. Cantitate: 1240 g

Hrana, accesorii
Bucuresti, 03 Iun. '24 (10:45)