Smart Baby

2.055 vizualizari
..
Descriere

Smart Baby este un magazin online special creat pentru a oferi produse de calitate care ajuta la dezvoltarea fizica si intelectuala a bebelusului dumneavoastra.

 

Magazinul nostru ofera combinatia perfecta intre produse inovative de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Scopul nostru, aici la Smart Baby, este sa simplificam viata parintilor asigurand in acelasi timp sanatatea, siguranta si fericirea bebelusilor.

 

Tanara si binevoitoare, echipa Smart Baby lucreaza constant pentru ca site-ul nostru sa fie populat doar de produse de calitate, atent selectate care raman totusi la un pret acceptabil.

Date de contact
0372.991.122
Str. Santuhalm nr. 35A, corp A
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
08:00-16:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: camera copilului
...
250 RON

Patutul pliabil Coccolle Siesta este destinat copiilor inca din primele clipe de viata si pana la patru anisori. Acesta este special conceput pentru copilul dumneavoastra pentru a-i oferi siguranta si...

Categorie: Patuturi Nou
Hunedoara, 01 Iul. '24 (06:27)
...
95 RON

Confortul si starea de bine a bebelusului tau au acum un aliat de nadejde: paturica din tricot cu stelute. Extrem de moale si de placuta la atingere, paturica este usoara si calduroasa in acelasi timp,...

Categorie: Textile si accesorii Nou
Hunedoara, 01 Iul. '24 (06:27)