Master Car 4 Driver - Scoala de Soferi Bucuresti

Servicii oferite

Pregatirea teoretica se desfasoara în conditii optime, cu instructori auto experimentati, deschisi, si care va vor raspunde cu placere la toate întrebarile adresate de dumneavoastra.

Pregatirea teoretica se face la scoala de soferi si este sustinuta de cei mai buni profesori, ajutati de o baza materiala si un soft asemanator softului cu care se efectueaza examinarea la proba teoretica, astfel la scoala auto, cursantii vor fi familiarizati cu chestionare auto pe care le vor întâlni si la examenul de sala.

Oricare instructor auto, cu care candidatii vor învata tainele condusului, v-a pregati elevii pentru viata de zi cu zi ca participanti la trafic, nu doar pentru sustinerea examenului în vederea obtinerii unui permis auto.

La examenul auto candidatii vor merge însotiti de un instructor auto de la scoala de soferi, care va avea grija ca acestia sa sustina examenul auto în cele mai bune conditii.

Cursantii care poseda permis de conducere, sau care nu poseda permis de conducere si doresc perfectionare în conducerea autovehiculului, vor putea efectua la scoala de soferi, ore suplimentare de conducere categoria B, categoria C,categoria CE sau va mai punem la dispozitie si scoala moto pentru cei pasionati.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0725119279
Str. Veseliei, Nr. 5A, Sector 5
Distribuie