Mega Clean Serv - Servicii curatenie Bucuresti

Servicii curatenie magazine

Avand cele necesare precum si experienta vasta in domeniu, societatea noastra va pune la dispozitie cele mai de calitate servicii de curatenie magazine. Suntem alaturi de nevoile dvs. de curatenie si va oferim intreaga gama de operatiuni pe care o curatenie le implica: curatarea incaperii, a pardoselii, a vitrinelor, a pieselor de mobilier, aspirarea mochetei sau covoarelor si spalarea acestora, aspirarea si curatarea fotoliilor sau canapelelor etc.
Lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de aceste oparatiuni va veti putea orienta spre alte sarcini mai importante pentru afacerea dvs.
Pentru curatenie magazine va invitam sa ne contactati si in cel mai scurt timp vom stabili detaliile colaborarii noastre.

Servicii curatenie vitrine

Curatenia vitrinelor este foarte importanta pentru imaginea magazinului dvs. De cele mai multe ori un client alege sa intre intr-un magazin din prisma vitrinei acestuia si a celor expuse in aceasta.
Societatea noastra dispune de solutia potrivita pentru curatarea vitrinelor dumneavoastra.
In procesul de curatare a acestora se indeparteaza praful si apoi se aplica solutii ce curata vitrina de pete, lasand o suprafata curata si stralucitoare, demna de renumele magazinului tau. Realizam operatiuni de curatare a vitrinelor in timp util pentru dvs. fapt ce nu va periclita activitatea desfasurata.

Galerie foto
  • ...