Birou Notarial Motrescu - Gachi Malina Nicola

Servicii notariale

LEGALIZARI

Procedura notariala de legalizare a copiei unui inscris, dupa confruntarea cu originalul, are ca finalitate reproducerea fidela a documentului original, prin fotocopiere. Copia legalizata ii va permite unei persoane sa-si dovedeasca un drept sau o calitate cu ajutorul altui act decât cel original.
 
Procuri si Imputerniciri
Prin procura notariala puteti împuternici o alta persoana, numita mandatar, sa incheie unul sau mai multe acte juridice in numele dumneavoastra. De exemplu, puteti împuternici mandatarul sa va reprezinte la notariat pentru vanzarea unui imobil, la dezbaterea succesiunii, în fata instantei, la o institutie bancara sau in relatia cu o autoritate precum ANAF. 
 
Certificarea unor fapte
Notarul public poate certifica, printr-o incheiere, fapte pe care le constata personal, in conformitate cu legislatia romana. 
 
Succesiuni si Mosteniri
La decesul unei persoane, patrimoniul acesteia se transmite mostenitorilor sai legali sau testamentari. Partajul proprietatii mostenite se poate face amiabil, prin buna intelegere a mostenitorilor (partaj voluntar) sau pe cale judiciara atunci cand mostenitorii nu se inteleg asupra partii din mostenire care sa-i revina fiecaruia.

Galerie foto
  • ...