OK Cargo - Transport marfa, intern si international, Bucuresti

Transport Mobila

OK Cargo va ofera servicii de transport mobila, curierat rapid de documente sau colete, posta, transport documente sau alte valori mobiliare, echipamente, aparatura, mobilier sau alte tipuri de marfuri, oriunde in tara. Dispunem de un numar ridicat de masini in perfecta stare care sunt pregatite oricand pentru a transporta oriunde in tara. Fie ca aveti nevoie de transport mobila fiindca ati decis sa va mutati sau de transport de la magazinul de unde achizitionati, noi va stam la dispozitie si tratam orice livrare cu grija si profesionalism

.Majoritatea pieselor de transportat sunt mari si voluminoase, deci aveti nevoie de ajutorul nostru pentru a transporta mobila in cele mai optime conditii. De aceea, va sugeram sa nu va faceti griji si sa apelati la serviciile noastre pentru a avea oportunitatea de a dispune de obiectele dumneavoastra in cel mai rapid si sigur mod cu putinta.

Avem o vasta experienta in transport si livrat produse, piese de mobilier si obiecte de valoare si intotdeauna au ajuns in cele mai bune conditii.

Ne dorim ca fiecare transport sa fie realizat cu succes pentru ca fiecare client in parte sa se bucure asa cum se cuvine de piesele livrate de noi.Pentru obiectele fragile folosim protectia necesara pentru a le feri de eventualele vibratii sau miscari bruste atunci cand sunt transportate cu masina, iar in acest fel nu exista niciun risc ca aceste obiecte sa se deterioreze in vreun anumit fel. OK Cargo este firma ta de transport mobila care doreste sa satisfaca nevoile si cerintele clientului pentru ca acesta sa se declare multumit de serviciile prestate, iar noi vom fi mulumiti pentru o treaba realizata in cel mai eficient mod posibil.

Asadar, apelati la serviciile noastre de transport mobila, indiferent daca va mutati sau trebuie sa transportati mobila de la un magazin specializat, noi va stam la dispozitie cu cele mai sigure servicii si cele mai avantajoase preturi.

Profitati de cele mai bune oferte de transport mobila, serviciu oferit pe baza unor valori la care tinem foarte mult.

  • Promtitudine – Pentru noi este foarte importanta rapiditatea cu care prestam serviciile, astfel daca aveti nevoie de colete sau documente, chiar si mobila livrata la domiciliu, puteti conta pe noi fara nicio grija.
  • Grija fata de obiectele trasportate – Stim cu totii ca transportul poate fi dificil atunci cand aveti in posesie obiecte delicate sau voluminoase. Noi suntem responsabili de aceste obiecte, de aceea preferam sa avem o deosebita grija si sa livram in siguranta orice colet sau piesa de mobilier existenta.
  • Profesionalism –  Transportatul mobilei nu a fost niciodata livrat cu mai mult profesionalism, valoare de care ne mandrim deoarece consideram ca orice serviciu trebuie prezentat sau prestat astfel.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0751250088
Aleea Baia de Aries, Nr. 5, Sector 6, Bucuresti
Distribuie