OK Cargo - Transport marfa, intern si international, Bucuresti

Transport Marfa

OK Cargo ofera servicii integrate de transport marfa, intern si international. Capacitatile de greutate si volum sunt de la 0-1.8T si respectiv pana la 20m3. Oferim tarife competitive atat la export cat si la import din majoritatea tarilor europene si statelor baltice precum Italia, Olanda, Anglia, Franta, Germania, Austria, Spania.

OK Cargo ofera servicii de distributie marfa in Bucuresti si in zonele limitrofe, dar si din Bucuresti in toata tara. Pentru distributie firma noastra va poate oferi solutii personalizate cu masini proprii pentru nevoile dumneavoastra de transport. Preturile sunt negociabile si adaptate pietei. OK Cargo transporta marfa oriunde in tara si in tarile baltice, in cele mai bune conditii, avand autovehicule care sunt pregatite pentru a transporta pana la 1,8 T.

Puteti conta pe noi pentru orice tip de marfa care trebuie transportata, mai ales ca noi asiguram un transport sigur si eficient. Cu ajutorul nostru, marfa va fi distribuita la destinatie in cea mai buna stare. Puteti dispune de serviciul transport marfa de la OK Cargo si in tari precum, Italia, Olanda, Anglia, Franta, Germania, Austria, Spania.

Daca apelati la noi, puteti beneficia de cele mai bune oferte de transport marfa si de cele mai avantajoase preturi. Noi dispunem de un raport bun calitate-pret, deci cu siguranta nu veti regreta daca optati pentru serviciile noastre. Va asiguram un transport de cea mai buna calitate pentru orice tip de transport marfa, iar noi va garantam siguranta celor transportate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0751250088
Aleea Baia de Aries, Nr. 5, Sector 6, Bucuresti
Distribuie