Paco Construct - amenajari interioare si exterioare, constructii, renovari Bucuresti

Amenajari exterioare

Amenajari exterioare (curti exterioare, alei, izolatii imobile, acoperisuri)
               Exteriorul imobilului este cartea de vizita a proprietarului, este primul lucru pe care il vede un musafir, un simplu trecator sau un posibil client in cazul in care discutam despre sediul unei firme. Este primul lucru care poate impresiona.

               O constructie este un proces complex si costisitor, de durata, iar pentru a duce la bun sfarsit lucrarea, fatada casei, gardul si gradina, precum si alte aspecte trebuie luate in considerare si planuite conform bugetului dumneavoastra, dorintei de amenajare si timpului avut la dispozitie. Pentru toate acestea, alegerea unei firme specializate este importanta. Cu o experienta vasta, Paco Construct se ocupa de mai bine de un deceniu de amenajari exterioare, precum si de reparatii si renovari.

               Executam orice tip de lucrari de la reparatii acoperisuri, sisteme de colectare a apei pluviale, izolatii termice, hidroizolatii, amenajari curti, etc., in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra. Suntem aici pentru profesionalism, ne caracterizeaza lucrul de calitate si atentia la detaliu, calitatea materialelor folosite si termenele intotdeauna respectate, fie ca este vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, va stam cu placere la dispozitie pentru a va ajuta.

               Orice constructie care se respecta are nevoie de tencuieli exterioare, iar tencuielile decorative, termoizolatiile sau montajul pavelelor laolalta cu amenajarea gradinii si a gardului sunt doar cateva din aspectele care participa la personalizarea exteriorului locuintei dumneavoastra pentru a aduce acel ,,altceva’’’ care nu se regaseste din casa in casa ori de la o firma la alta. Ca atare, alegerea materialelor de calitate durabila si o firma specializata pentru asta sunt doua lucruri imperios necesare in realizarea amenajarilor exterioare. Paco Construct poate veni oricand in ajutorul dumneavoastra garantand  atat calitatea cat si profesionalismul oferit.

               Cu termene de executie mereu respectate si impreuna cu experienta acumulata veti avea parte de o colaborare placuta si lipsita de stres.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari exterioare:
Reparatii acoperisuri;
Reparatii si inlocuiri sisteme de colectare a apei;
Amenajari curti interioare;
Orice tip de amenajari exterioare.
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Galerie foto
  • ...