Paco Construct - amenajari interioare si exterioare, constructii, renovari Bucuresti

Amenajari birouri si spatii comerciale

 Atunci cand mergeti la lucru, una din conditiile rezultatelor muncii dumneavoastra este si ambientul in care lucrati.  Nu doar colegii si atmosfera creata de acestia sunt importante, ci si spatiul, felul in  care este el organizat, designul si nu in ultimul rand accesoriile care completeaza incaperea.  Ambientul si amenajarile interioare ale biroului merg mana in mana cu prestigiul firmei si reprezinta o carte de vizita pentru aceasta.

               A crea angajatilor un spatiu placut la birou, relaxant, deschis, este un must have in productia firmei si in pastrarea ambientului in care angajatul trebuie sa isi duca la bun sfarsit obiectivele profesionale ale zilei. Paco Construct a ales din pasiune pentru frumos si original si acest domeniu de lucrari,  amenajari birouri si spatii comerciale, si ne putem mandri cu sinceritate ca in cei 13 ani de activitate am putut dezvolta si duce la bun sfarsit proiecte de amenajari pentru diverse firme si companii cu varii exigente, lucrari mai simple sau lucrari complexe la care echipa noastra de angajati specializati a venit in intampinarea ideilor si dorintelor clientului, executandu-le calitativ si la cele mai inalte standarde.

               Pornind de la ideea ca imaginea reprezinta un punct forte in prestigiul companiei, si ca rezultatele muncii si implicarii noastre ne recomanda mai departe, putem aduce un important succes prin imbinarea elementelor de design si accesorii. De asemenea si implicit executam orice tipuri de lucrari si reparatii, de la compartimentari, reamenajari spatii, infiintari de noi birouri, instalatii sanitare-electrice, mobilier la comanda, tamplarie PVC si aluminiu, AC, si alte lucrari de calitate la cerinta clientului.

               Ne caracterizeaza profesionalismul, atentia la detaliu si imbinarea elementelor de la provensal la modern, incat niciun client nu pleaca nemultumit, iar feedback-ul dumneavoastra conteaza pentru noi. Impreuna cu ideile dumneavoastra si experienta noastra putem pune in valoare spatiul de lucru, ii putem personaliza aspectul si designul.

               Deoarece pretul si calitatea sunt primordiale, compania noastra va ofera cel mai bun raport pret/calitate, cu o pregatire temeinica in domeniul amenajarilor si constructiilor, specialistii nostri in amenajari interioare nu fac rabat de la calitate, utilizand cele mai moderne echipamente. Credem in prosperitatea clientilor nostri si implicit, a noastra, prin acestia si prin lucrarile pe care le oferim cu profesionalism. De aceea obiectivele noastre se bazeaza in primul rand pe calitatea lucrarilor si suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va fi conforma cu cerintele si asteptarile dumneavoastra.

              Stim ca locatia poate infuenta prodictivitatea in mediul business de aceea venim in intampinarea clientilor cu solutii complete (all inclusive) pentru amenajarea atat a spatiilor de birouri cat si a celor adiacente. Atat nuanta colorii cat si cea a iluminatului sunt importante pentru confortul personalului in acest caz toate detaliile sunt bine analizate inainte de a demara amenajarea spatiului pentru a nu omite nimic.

               Impreuna cu factorii de decizie evaloam cele mai bune variante de la mocheta, mobilier, iluminat etc… pana la configurarea spatiului pentru a facilita productivitatea si a face din locatie un mediu placut de lucru.

               Executam orice tip de amenajare in domeniul office, instalatii sanitare, electrice, curenti slabi, tamplarie si mobilier astfel incat sa scapi de grija diversilor furnizori de servicii. Totodata asiguram si mentenanta ulterioara pentru ca businessul sa functioneze neintrerupt chiar si in cazul nefericit al unei avarii.

Oferim de asemenea consultanta pentru achizitii, proiectare si executie.

Toate serviciile sunt executate la standard Europene, cu materiale si furnizori certificate astfel incat la final de proiect documentatia este comleta si corecta.


       Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari birouri si spatii comerciale:
Amenajari birouri;
Amenajari spatii comerciale;
Amenajari showroom;
Amenajari spatii vanzari;
Amenajari restaurante;
Amenajari cafenele;

Galerie foto
  • ...