Paco Construct - amenajari interioare si exterioare, constructii, renovari Bucuresti

Renovari

Renovari interioare complete (birouri, apartamente, case, spatii)
                      V-ati dorit dintotdeauna sa locuiti intr-o casa in care sa nu va trezeasca zgomotele vecinilor, cu gradina si spatiu de joaca pentru copiii dumneavoastra fara vreo obligatie la platile suplimentare de la bloc? Ati gasit  locul potrivit, insa casa v-a cucerit doar cu exteriorul, interiorul lasand de dorit? Nu renuntati la ea! Solutia cea mai buna o puteti gasi in lucrarile de renovare care pot transforma o constructie veche si lipsita de inovatie, sau cu diverse defecte cum ar fi mucegaiul, infiltratiile de apa sau izolarea termica – pericole ce afecteaza nu doar imobilul ci si sanatetea celor din incinta- intr-o locuinta cu o fata noua, curata, calduroasa  si luminoasa.               
                     Indiferent ca este casa la tara sau apartament, rustic sau modern, birou sau spatiu comercial, orice constructie de la un timp se deterioreaza din pacate, iar vremea cateodata nu este deloc generoasa, efectele naturii deteriorand de cele mai multe ori zugravelile exterioare, tencuiala si chiar zidurile ramase din varii motive ,,la rosu’’. In timp noul se invecheste, culorile se mai estompeaza, iar intemperiile pot cauza fisuri exterioare care nu trebuie lasate in voia lor. Astfel, esteticul constructiei nu mai este cel dorit sau interiorul ne creeaza discomfort din diverse motive aparute pe parcurs.               
                     Lucrarile de renovare sunt imperios necesare chiar de la aparitia primelor semne de deteriorare a constructiei, iar pentru calitarea dorita trebuie aleasa o companie specializata si cu o echipa care sa vina cu idei si sa execute la cele mai inalte standarde lucrarile respective. Cu totii avem nevoie de transformari durabile, de frumos, de estetic. Probabil ca o casa de vis depinde de buget. Dar mai tine si de gusturi. Sa folosim elemente care sunt in armonie cu natura pentru o casa pe pamant sau culori vesele si forme in relief pentru exterior, cum de asemenea avem nevoie de o anexa sau de o prelungire a vechii constructii sau de modificari in apartament, lucrarile de renovare pot face minuni. Evident, proiectia ar trebui sa inceapa de la cum gandim exteriorul, insa nu intotdeauna suntem atat de norocosi, de inventivi sau nu intotdeauna sansele unei constructii de la zero le putem gasi atunci cand avem nevoie de ele.               Paco Construct executa pentru dumneavoastra la cele mai inalte standarde inclusiv lucrari de renovare si  orice tip de lucrari de la instalatii sanitare-electrice pana la mobilier la comanda, tamplarie PVC si aluminiu, AC.,  etc. 

               Experienta si profesionalismul care ne recomanda, calitatea lucrului facut, precum si garantia lucrarilor pe o perioada extinsa si preturile atractive ne-au adus multumirea clientilor cu care am colaborat.
Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de renovari:
Renovari apartamente ;
Renovari case ;
Renovari spatii birouri ;
Renovari spatii comerciale ;
Renovari interioare de orice tip.
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

Galerie foto
  • ...