Buzzsneakers.com

4.558 vizualizari
..
Descriere

BUZZ SNEAKER STATION – DESTINATIA PRINCIPALA A IUBITORILOR DE SNEAKERS
BUZZ este locul destinat iubitorilor de pantofi sport si impatimitilor culturii sneakers-ilor ce pune in prim plan preferintele celor mai pretentiosi consumatori. Cu scopul clar de a promova cultura urbana, in fiecare sezon BUZZ SNEAKER STATION aduce cele mai populare modele ale unor branduri renumite ca Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Asics, Converse, New Era.

BUZZ ofera clientilor sai noutati din mediul local si international prin intermediul unor colectii atent selectionate, dar si prin modul de prezentare a produselor. Prin misiunea sa de a promova un nou trend de imbracaminte urbana si sport, si avand o abordare diferita si originala, dar si o atmosfera eleganta, BUZZ se diferentiaza categoric de alte magazine de incaltaminte sport. Clientii sai urmeaza trendurile globale, dar sunt ei insisi niste promotori ai modei urbane, motivati in permanenta de a fi cu un pas inainte.

Aflat in pas cu trendurile internationale, magazinul BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmeaza evolutiile comunitatii iubitorilor de sneakers, al celor carora le place sa fie diferiti, originali si care isi exprima atitudinea si individualitatea prin stilul propriu.

Magazinul online www.buzzsneakers.ro a aparut ca o extensie fireasca a retelei de magazine BUZZ, tocmai pentru a usura accesul la aceste colectii a celor pasionati de moda urbana.

Brandul BUZZ si magazinele asociate acestuia activeaza sub egida SPORT VISION Romania.

Date de contact
0731.666.244
B-MM - Buzz Mega Mall, Pierre de Coubertin 3-5, Mega Mall, etaj 1
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: incaltaminte dama
...
352 RON

material 94.0% piele, 6.0% sintetic, subcategorie pantofi sport, categorie incaltaminte, subgen femei, sporturi lifestyle, brand Nike, gen adulti,

Tenisi, adidasi Marime: 35 Nou
Bucuresti, 21 Apr 16:50
...
631 RON

material 100.0% sintetic, subcategorie pantofi sport, categorie incaltaminte, subgen femei, sporturi lifestyle, brand Nike, gen adulti,

Tenisi, adidasi Marime: 36, 37, 38, 39, 40 Nou
Bucuresti, 21 Apr 16:45