Camin de batrani Bunica Ecaterina

7.277 vizualizari
..
Descriere

Servicii medicale 24/24

Echipa noastra este formata din oameni profesionisti (medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti, psihologi, infirmiere), care va asigura asistenta si servicii medicale, de calitate, 24 de ore din 24.

 

Mai mult decat atat, saptamanal, un medical specialist va efectua consultatii si controale medicale pentru fiecare persoana in parte.

 

Servicii speciale de ingrijire personala

Personalul nostru va sta la dispozitie, in permanenta, cu servicii de igiena si de frumusete. Deoarece stim ca aceste activitati de ingrijire personala fac parte din ritualul zilnic, al fiecarei persoane, colegii nostri dau dovada de un real profesionalism, ceea ce ajuta la crearea unui cadru familial pentru desfasurarea acestor activitati.

 

Va oferim servicii de supraveghere, ingrijire corporala, iar la cererea voastra, puteti beneficia de servicii de ingrijire personala cum ar fi: coafura si frizerie, manichiura si pedichiura.

 

Tot in cadrul acestor servicii se regasesc sedinte de masaj, kinetoterapie si reflexoterapie terapeutice, dar si exercitii de gimnastica recuperatorie, alaturi de un profesionist in domeniu.

 

Nutritie personalizata

Deoarece stim ca nutritia este un factor determinant  in ceea ce priveste evolutia pozitiva a rezidentilor si a pacientilor, am conceput pentru seniorii nostri meniuri speciale, formate din ingrediente proaspete, dar si regimuri alimentare personalizate, in functie de nevoile fiecaruia, pe care le respectam cu strictete.

 

In cadrul caminului nostru, alimentatia zilnica este una echilibrata si consta in 3 mese principale, dar si in cateva gustari, servite intre mese. Mancarea este pregatita, zilnic, de catre personalul calificat si este formata din preparate proaspete si diverse, gatite, bineinteles, in conditii de igiena maxima. In cazul persoanelor, cu o situatie mai deosebita, aflate in incapacitatea de a se deplasa, masa se va servi la pat.

 

Consiliere psihologica

Pentru noi este important sa asiguram sanatatea si bunastarea persoanelor in etate, care se afla sub ingrijirea noastra.

 

De aceea, ori de cate ori va fi nevoie, avem pregatita o echipa formata din cei mai buni psihologi, care sunt aici pentru a sta de vorba cu voi. Serviciile psihologilor nostri va ajuta si va indruma pentru a identifica si elimina sursa suferintelor si a nelinistilor sufletesti.

Date de contact
0732.011.302
Distribuie
Anunturi