CASA FLORIANA

3.138 vizualizari
..
Descriere

Descriere camin

Oferim servicii de calitate - ingrijire batrani Caminul de batrani CASA FLORIANA ofera conditii de cazare preferate de toti batrani, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.Persoanele varstnice care au diferite probleme beneficieaza de atentie suplimentara si astfel cei suferinzi de: Alzheimer, mobilizati la pat, atacuri cerebrale gasesc la noi un camin pentru batrani adaptat necesitatilor specifice fiecaruia. Caminul de batrani Casa Floriana a fost creat pentru a reda caldura specifica de "acasa" ,menit sa ofere siguranta si confortul necesar seniorilor familiei dumneavoastra.

 

Cazare camin

Dormitoare de cate 2, 3, 4, 5 locuri, dotate cu mobilier modern, dressinguri spatioase, TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati 2. Grupuri sanitare mari, dotate cu cabina de dus cu hidromasaj sau cada cu jacuzzi, toalete, chiuvete si bideuri moderne.

 

Servicii medicale

- Medic de medicina generala care evalueaza fiecare rezident

- Periodic medici: geriatru, neurolog, psihiatru, psiholog, cardiolog, etc.

- Asigurarea serviciului de ambulanta in caz de urgenta si/sau transportul la spital

- Supraveghere medicala 24/24

- Program de stimulare cognitiva cu psiholog

- Consiliere psihologica

- Masaj de recuperare

- Administrarea tratamentului

Date de contact
0723.786.244
0767.906.264
STR. SERBAN CANTACUZINO NR. 25 (FOSTA INTR. POTCOAVEI, Nr. 25), PIPERA
acum este DESCHIS
Non-Stop
Distribuie
Anunturi
...

oferim conditii de cazare preferate de toti batranii, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.

Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Ingrijire personala, sanatate Ilfov, ieri, 23:05