GMC Supreme Style

3.407 vizualizari
..
Descriere

Avem o experienta de peste 20 de ani in constructii (experienta acumulata este pe finisaje interioare si exterioare de cel putin 17 ani).  Recent am intrat si pe constructii civile.

Oferim: consultanta de specialitate în luarea celor mai bune decizii de catre dvs. Scopul nostru este de a satisfice cerintele si asteptarile clientilor. Oferim 2 ani de garantie, deviz la lucrare.

Acesta firma efectueaza lucrari mari si mici in Bucuresti- Ilfov. Ce înseamna lucrari mici? Ca tot ce va fi ca montaj trebuie sa fie minim de la 20 metri patrati orice tip de montaj care contine metri patrati .

Se întocmeste un deviz obligatoriu de deplasare a unui mester pentru a vizualiza lucrarea mentionata de beneficiar si pentru acest tip de serviciu se va încheia un contract în care se va achita la fata locului catre mester suma de 300 lei. In acest serviciu mesterul are obligatia de a întocmi devizul material – manopera in cel mult 2-10 zile lucratoare.

Acordam garantie 2 ani pentru montaj dar si calitatea ceruta de client.
Efectuam amenajari,de apartamente, case, birouri, spatii comerciale etc.
Avem ca partener magazinele Hornbach
Avem proiecte diverse
Unul dintre proiecte se poate gasi în magazinele Hornbach, unde puteti vedea calitatea montajului cât si al materialelor folosite,aceste proiecte se pot gasi la casa/insula dusurilor (mentionat mai sus).

Produse:

  • Constructii case la rosu si la cheie
  • Amenajari interioare si exterioare;
  • Instalatii electrice/sanitare;
  • Acoperisuri;
  • Hidroizolatii.
Anunturi