EvoPlus.ro

4.400 vizualizari
..
Descriere

Evoplus reprezinta un site on-line de cumparaturi, creat in 2014 pentru a facilita achizitionarea de produse, destinate fiecarui moment al zilei si fiecarei etapa a vietii.


De la produse pentru casa si gradina, la produse pentru sanatate, ingrijire si frumusete, “Evoplus” se adreseaza fiecarui membru al familie, de la cel mai mic, pana la cei mai mari.


Creat din dorinta de a oferi alternative si preturi decente pentru o gama variata de produse, dorim sa ne dezvoltam alaturi de voi si speram sa aducem, prin produsele noastre, satisfactie in randul nevoilor dumneavoastra. Pentru ca orice activitate desfasurata in timpul zilei ar trebui sa fie placuta si plina de magie, noi va punem la dispozitie produse dintr-o gama foarte variata.

Date de contact
0759.678.485
acum este DESCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
09:00-17:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: animale
...
29 RON

Dog Rope. Lesa ajustabila pentru caini Multifunctional Dog Rope. Lesa ajustabila pentru caini Multifunctional Dog Rope cu prindere auto, reprezinta un real avantaj atat pentru dumneavoastra cat si pentru...

Hrana, accesorii
Bucuresti, 07 Iul. '24 (22:21)
...
30 RON

Perie cu vacuum pentru par de animale Shed Pal. Inlaturati cu usurinta parul nedorit de caine sau pisica de pe canapele, covor, haine etc. De asemenea, Shed Pal va ajuta sa periati animalul de companie...

Hrana, accesorii
Bucuresti, 07 Iul. '24 (22:21)