EvoPlus.ro

4.390 vizualizari
..
Descriere

Evoplus reprezinta un site on-line de cumparaturi, creat in 2014 pentru a facilita achizitionarea de produse, destinate fiecarui moment al zilei si fiecarei etapa a vietii.


De la produse pentru casa si gradina, la produse pentru sanatate, ingrijire si frumusete, “Evoplus” se adreseaza fiecarui membru al familie, de la cel mai mic, pana la cei mai mari.


Creat din dorinta de a oferi alternative si preturi decente pentru o gama variata de produse, dorim sa ne dezvoltam alaturi de voi si speram sa aducem, prin produsele noastre, satisfactie in randul nevoilor dumneavoastra. Pentru ca orice activitate desfasurata in timpul zilei ar trebui sa fie placuta si plina de magie, noi va punem la dispozitie produse dintr-o gama foarte variata.

Date de contact
0759.678.485
acum este DESCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
09:00-17:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: jucarii
...
99 RON

2.4 GHZ, plastic, Negru/Galben. Masina Ferrari Fxx K F1, 1:14, frecventa 2.4 GHZ, plastic, Negru/Galben Masinuta Ferrari Fxx K F1 1:14 2.4 GHZ functioneaza cu baterii ( nu sunt incluse). Aceasta se livreaza...

Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Masinute, vehicule Nou
Bucuresti, 07 Iul. '24 (22:21)
...
55 RON

Zana zburatoare fara stand, diverse culori. Zana zburatoare este o jucarie deosebit de usoara si rezistenta. Se controleaza usor si este ideala pentru copii cu varsta de peste 5 ani. Papusa zboara in...

Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Papusi si accesorii Nou
Bucuresti, 07 Iul. '24 (22:21)