Servicii de administrare imobile

5.228 vizualizari
..
Descriere

S.C. ADMIN MEDICAL  S.R.L – Bucuresti , este infiintata in anul 2008 si are la baza activitatii o importanta experienta tehnica precum si o echipa specializata in mentenanta tehnica si preventie- pe de o parte - si administrativa si logistica - pe de alta parte.


Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ, prin care ADMIN MEDICAL SRL preia toate serviciile de intretinere tehnica si adminsitrativa, pe care oricum trebuie sa le gestionati prin simpla functionare a societatii dumneavoastra.


Oferta noastra se adreseaza in mod specific cladirilor cu destinatie rezidentiala sau de birouri, celor cu destinatie hoteliera si show-room, depozitelor si spatiilor de productie si in mod special cladirilor cu destinatie medicala - spitale, policinici, laboratoare.


Realizam proiecte de design interior si amenajari constructive pentru toate tipurile de spatii.Ne implicam in managementul proiectului, al calitatii si managementul de cost.


Suntem in masura sa va acordam suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor de mediu, a autorizatiilor sanitare de functionare si a autorizatiilor ISU.

Date de contact
0725.583.061
031.803.74.70
Str.Herastrau nr 1, Sector 1
Str. Herastrau, Nr.1
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
09:00-17:00
Distribuie
Anunturi
...
1.500 €
Domeniu: Constructii Perioada nedeterminata Job mobilitate / activitate teren

angajam muncitori necalificati reparatii drumuri si montare demontare borduri si pavele in Germania. Se asigura cazare

Trimite CV Joburi full time Bucuresti, ieri, 10:45