Perfect Auto VYO - Scoala de Soferi Bucuresti

Scoala de Soferi VYO

Omul potrivit, la momentul potrivit, traieste experienta potrivita. Aceasta este viziunea noastra referitoare la orele pe care le oferim în cadrul scolii de soferi. Când încrederea în fortele proprii devine fundatia obiectivelor tale, restul e doar exercitiu si îndrumare.
Instructori auto. Profesori de pilotaj. Oameni. Prieteni. Rolurile noastre nu se opresc odata cu obtinerea permisului de conducere. Pentru ca toate abilitatile formate în cadrul orelor de pilotaj sunt ”daruri” pe care le pastrati toat a viata de sofer. Arta condusului se învata, iar noi -ca niste auto coachi – va oferim suport, îndrumare, încurajare.
Cu o experienta mare si cu obiective marete – sa oferim cursantilor cele mai importante atuuri pentru a conduce o masina – am reusit cu scoala de soferi Perfect Auto VYO sa lansam în trafic soferi pregatiti, spontani, atenti. De 17 ani acest business de familie a crescut frumos si nu mai este doar o scoala de soferi cu instructori profesionisti si cu cea mai moderna si noua flota de masini existente pe piata. Este o experienta cu ajutorul careia peste 100 de elevi obtin permisul auto în fiecare luna.
Totul se întâmpla cu ajutorul a 23 de masini cu cutie automata sau manuala, doua sedii gazde ale cursurilor de legislatie, peste 20 de instructori auto profesionisti care vin mereu în ajutorul elevilor si îi ajuta sa-si învinga teama si sa-si dezvolte abilitatile necesare unui bun sofer.
Am putea sa îti spunem ca îti îndeplinim visul si ca permisul de conducere poate fi al tau!- dar sa fim seriosi: asta depinde doar de tine. TREBUIE doar sa VREI.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722419199; 0747546075; 0769242501; 0217257953
Bd. Timisoara, Nr 21, Sector 6
Distribuie