PoolCenter - Constructii si acoperisuri piscine

Despre noi

Suntem o echipa care doreste prin  tot cea ce face inbunatatirea  calitatii vietii oamenilor prin ofertele noastre de produse si servicii. Venim in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor prin  oferte de produse si servicii de calitate, in functie de nevoile fiecaruia.
Piscina este punctul de atractie pentru orice locuinta. Piscina da o nota de unicitate si de personalitate, este bijuteria gradinii.Prin forma, culoare si amenajarea spatiului inconjurator practic nu exista doua piscine identice.
Din cauza acestor motive si oferta noastra este diversificata.Puteti alege intre mai multe variante de piscine in functie de dimensiuni, structura si finisaj.
Piscinele prefabricate pot fi amplasate rapid, fara riscuri.In contradictie cu prejudecatiile aceste piscine au o gama foarte larga de forme si dimensiuni.
Spa-ul nu mai este considerat un lux al zilelor noastre, ci mai degraba un loc pentru relaxare.Alunga stresul, maseaza muschii, calmeaza durerile, asigura o circulatie mai buna a sangelui. Armonia de culori, textura suprafetei acrilice, finisajele si atentia pentru detalii se regasesc la toate modelele de spa-uri oferite de noi.
Puteti sa va bucurati de placerile inotului in tot timpul anului  cu ajutorul unei acoperiri de piscina.Din  marea diversitate de forme si modele disponibile din oferta noastra si Dvs. veti gasi varianta corespunzatoare.
Sauna este o cunostinta mai veche , in zilele noastre terapia cu sauna a devenit raspandita in toata Europa.Puteti alege saune conform dorintelor si nevoilor Dvs., in care sa va bucurati de atmosfera placuta impreuna cu familia sau prietenii.
Pentru noi cea mai buna reclama este clientul multumit.Am optat pentru produse de calitate si colaboram cu firme renumite. Suntem in continua dezvoltare, cautam mereu produse si tehnici de executie noi.

Societatea noastra este un actor cunoscut si respectat pe piata acopeririilor de piscine. Cu acoperirile noastre de piscine satisfacem fara compromis nevoile clientilor obisnuiti cu produsele de calitate.  Acoperirile pentru piscine sunt fabricate dintr-o gama larga de profile din aluminiu in baza conceptiilor proprii, brevetate, proiectate si folosite exclusiv în acest scop.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740381405; 0741945800
Piata Alba Iulia, nr.7, bl. i6
Distribuie