Gradina cu salcii - Locatie evenimente Giurgiu
Meniul Jules Verne
Pret meniu 70 euro
Gustare
Guacamole cu nachos în lingurita - 20g
Bruscheta cu brânza de capra, sos pesto si parmezan - 20g
Bruscheta cu ciuperci trase la tigaie - 20g
Mini pizza cu masline, ciuperci si busuioc proaspat - 35g
Chiftelute de porc cu susan si marar - 45g
Involtini de somon fume, crema de branza si chives – 25g
Mini quiche lorraine - 25g
Ou umplut mimosa –55g
Veggie sticks în sos de iaurt cu menta – 40g
Fel principal I
File de salau cu sos de lamâie si orez basmati cu nuci si stafide
150g/200g
sau
Pastrav la gratar cu sos de lamaie si cartofi natur cu unt
250g/200g
Fel principal II
Sarmale cu carne de porc în frunze de varza cu mamaliga, smântâna si ardei iute
300g/200g/30g
Fel principal III
Friptura de porc cu sos de portocale, piure de cartofi dulci si salata persana
200g/200g/150g
sau
Friptura de vita cu sos de rosii, morcovi caramelizati cu susan si salata de varza alba
200g/200g/150g
sau
Live cooking show cu ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, cârnati proaspeti de porc/oaie, legume la gratar, cartofi la ceaun si salata de muraturi
300g/100g/ 100g/ 150g
Din partea casei, la primire, punem pe mese mix de saleuri cu chimen si susan.
Guacamole cu nachos în lingurita - 20g
Bruscheta cu brânza de capra, sos pesto si parmezan - 20g
Bruscheta cu ciuperci trase la tigaie - 20g
Mini pizza cu masline, ciuperci si busuioc proaspat - 35g
Chiftelute de porc cu susan si marar - 45g
Involtini de somon fume, crema de branza si chives – 25g
Mini quiche lorraine - 25g
Ou umplut mimosa –55g
Veggie sticks în sos de iaurt cu menta – 40g
Fel principal I
File de salau cu sos de lamâie si orez basmati cu nuci si stafide
150g/200g
sau
Pastrav la gratar cu sos de lamaie si cartofi natur cu unt
250g/200g
Fel principal II
Sarmale cu carne de porc în frunze de varza cu mamaliga, smântâna si ardei iute
300g/200g/30g
Fel principal III
Friptura de porc cu sos de portocale, piure de cartofi dulci si salata persana
200g/200g/150g
sau
Friptura de vita cu sos de rosii, morcovi caramelizati cu susan si salata de varza alba
200g/200g/150g
sau
Live cooking show cu ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, cârnati proaspeti de porc/oaie, legume la gratar, cartofi la ceaun si salata de muraturi
300g/100g/ 100g/ 150g
Din partea casei, la primire, punem pe mese mix de saleuri cu chimen si susan.
Galerie foto
Categorii
Accesorii evenimente (1)
Beneficii locatie (1)
De ce noi? (1)
Despre noi (1)
Loc de joaca (1)
Loc pescuit (1)
Meniuri evenimente (4)
Tir cu arcul (1)
Date de contact
0745525510
Sos. Bucuresti-Alexandria, nr. 12, Sat Naipu, Com. Ghimpati, judetul Giurgiu
Distribuie