DDD NORD Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Bucuresti

Dezinsectie Bucuresti

...
Servicii dezinsectie Bucuresti

Compania DDD NORD SRL ofera servicii profesionale de dezinsectie in Bucuresti si localitatile marginase atat pentru suprafete exterioare, cat si inderioare de suprafete mari si mici. Dispunem de un personal profesionist calificat in domeniul DDD si garantam calitatea serviciilor de dezinsectie efectuate.

Cu ajutorul nostru cu siguranta veti scapa de acesti daunatori ce aduc anual pierderi economice si materiale, atat persoanelor fizice cat si miilor de firme ce isi desfasoare activitatea pe intreg teritorul tarii. Insectele sunt purtatoare de multipli agenti patogeni ce duc la producerea diverselor boli transmisibile.

Specii de artropode vectore, clasa insecta:

  • Ordinul ACARINA – capusele sau acarienii
  • Clasa INSECTA – Ordinul Diptera – tantarii, muste sinantrope
  • Fam. BLATTIDAE – gandacul negru
  • Fam. PHILLODROMIIDAE – Gandacul galbui roscat

Conform definitiei din dictionar dezinsectia este: Distrugere a insectelor parazite (transmitatoare de boli) aflate in mediul uman si provine din franceza de la cuvantul desinsection.

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile.

Diverse specii de gandaci

Substantele ce sunt folosite in procesul de dezinsectie sunt profesionale si pot fi achizitionate doar de catre firme specializate, ce nu sunt accesibile persoanelor fizice. Substantele insecticide utilizate sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana intocmita de  Ministerul Sanatatii. Substantele mentionate nu sunt toxice pentru oameni si nu reprezinta un pericol pentru nici un membru al familiei, fiind foarte eficiente impotriva oricarei specii de insecte daunatoare si paraziti.

Serviciile de dezinsectie in Bucuresti trebuie facute regulat, atat pentru distrugerea definitiva a insectelor daunatoare si purtatoare de boli cat si pentru a preveni aparitia lor in casele si proprietatile noastre.

Cu toate ca dezinsectia in Bucuresti poate fi facuta si personal, noi va recomandam sa apelati la o echipa specializata, astfel facand economie de timp si bani.