Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Algorithm

Discipline

...
Limba engleza

La baza formarii lingvistice sta LIMBA ENGLEZA, pe care te vom ajuta sa o deprinzi prin metode autentice care împletesc atât notiuni de vocabular, cât si de gramatica si care asigura pregatirea eficienta pentru unul dintre examenele de certificare (PET, FCE, CAE).

...
Limba spaniola

Ca si celelalte limbi straine pe care le predam în centru, predarea LIMBII SPANIOLE împleteste atât notiuni de vocabular, cât si de gramatica si asigura pregatirea eficienta pentru unul dintre examenele de certificare (DELE).

...
Chimie

Indiferent daca te pregatesti pentru Bacalaureat sau doar vrei sa întelegi mai bine fenomenele lumii care ne înconjoara, centrul nostru este locul perfect sa dezlegi tainele Chimiei. Fiecare concept este explicat într-un mod interactiv prin exemple concrete.

...
Fizica

Indiferent daca te pregatesti pentru Bacalaureat sau doar vrei sa întelegi mai bine fenomenele lumii care ne înconjoara, centrul nostru este locul perfect sa dezlegi tainele Fizicii. . Fiecare concept este explicat intr-un mod interactiv prin exemple concrete, ce confera planului teoretic aplicabilitate.

...
Informatica

În ziua de astazi, informatica a devenit unul din cele mai importante elemente ale societatii noastre. În cadrul centrului nostru, vei putea întelege baza acestei discipline, având acces la o învatare continua, care ar putea asigura succesul si la examenul de Bacalaureat.

...
Limba Romana

Cursurile de Limba Româna sunt dedicate atât elevilor care vor sa obtina rezultate favorabile la examene precum Evaluarea Nationala sau Bacalaureat, cât si celor care vor sa îsi aprofundeze cunostintele, asigurându-si astfel o învatare continua, care sa garanteze succesul ulterior.

...
Matematica

Cursurile de Matematica sunt dedicate atât elevilor care vor sa obtina rezultate favorabile la examene precum Evaluarea Nationala sau Bacalaureat, cât si celor care vor sa îsi aprofundeze cunostintele, asigurându-si astfel o învatare continua, care sa garanteze succesul ulterior.

...
Limba germana

Ca si celelalte limbi straine pe care le predam în centru, predarea limbii germane împleteste atât notiuni de vocabular, cât si de gramatica si asigura pregatirea eficienta pentru unul dintre examenele de certificare (DAF).

Categorii
Date de contact
0723119991; 0730847109
Strada Barajul Arges, Nr. 41 E, Sector 1
Distribuie