Atelierul de Deserturi, Cofetarie - Voluntari

Prajituri Eleganta

...
Sensation Blanche

Sensation Blanche este un templu ridicat în cinstea Vaniliei, zeiţa desfrâului gastronomic. Blatul dens cu miere şi alune de pădure îmbrăcat în pralină creează fundaţia perfectă pentru mousse-ul delicat de ciocolată Ivoire şi vanilie de Madagascar.

...
Trois Choc

Trois Choc propune combinaţia a trei feluri de mousse de ciocolată Valrhona: Caraibe 66% - creată dintr-un mix de boabe culese de pe mici plantaţii aflate pe ţărmul Mării Caraibelor, Guanaja 41% - al cărui gust puternic de ciocolată este calmat de notele subtile de lapte şi Ivoire 35% - ciocolată albă de un dulce moderat, cu aromă delicată de vanilie. Cele trei straturi sunt aşezate pe un blat pufos de cacao.

...
Le Petit Antoine

Creat în anul 2008, Le Petit-Antoine a devenit foarte repede best-sellerul lui Stephan Glacier - campion mondial în 2006. Numit de critici “operă de artă în miniatură”, acest desert îmbină perfect fondantul blatului de cacao, crocantul pralinei din alune de pădure, lejeritatea mousse-ului de Gianduja și finețea glasajului din ciocolată cu lapte.