Atelierul de Deserturi, Cofetarie - Voluntari

Prajituri Pasiune

...
Chocolaté

Acest răsfăț este dedicat pasionaților de ciocolată amăruie. În acest desert, Cointreau-ul este menit să definească dulceaţa citrică a portocalei şi invită la un dialog placut, ca între prieteni... ganașul aerat de ciocolată neagră...

...
Passion

Mousse-ul de ciocolată cu lapte, cuminte și copilăresc, este animat de exotismul inserției cu Maracuja - fructul pasiunii, o combinație binecunoscută și apreciată în toate cofetăriile franțuzești. Blatul Dacquoise de cacao şi croustillant cu pralină susţin conţinutul prăjiturii într-un echilibru perfect. O prăjitură dulce-acrișoară, plină de prospețime.

...
Trois Frères

De trei ori răsfăţ de ciocolată şi caramel. Un desert cu personalitate, în care ciocolata neagră Icam 72%, contrastează cu dulcele caramelului; blatul moale pain de Gênes vine în completarea caju-ului crocant și caramelizat. Un regal concentric de gusturi și texturi neaşteptate, combinate inedit, dar echilibrat.

...
Trois Soeurs

În acest desert, contrastele se atrag... este povestea celor trei surori, trei elemente puternice și totuși suave: scorțișoară, morcov și mascarpone. Blatul aromat de scorţişoară și morcov contrastează în mod ideal cu bucăţile crocante de nucă. Crema fină de mascarpone şi glasajul ivoire contopesc aromele şi definesc acest tot unitar.